Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@19:58:34 GMT

قسمت سوم سریال دل؛ رستا کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۵۴۲۰

قسمت سوم سریال دل؛ رستا کجاست؟

فرارو- قسمت سوم سریال دل به کارگردانی منوچهر هادی، چهارشنبه ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۸ وارد شبکه‌ی نمایش خانگی شد.   در این قسمت جست و جوی آرش و آوا نتیجه‌ای در بر ندارد و آن‌ها به ناچار به سمت سالن عروسی می‌روند و آوا مسئولیت رساندن خبر گم شدن رستا را به خانواده هایشان بر عهده می‌گیرد.   برای خرید قانونی و دانلود حلال قسمت سوم سریال دل اینجا کلیک کنید
بدین ترتیب آرش که توان روبرو شدن با مهمان‌ها و خانواده اش را ندارد خودش را به پلیس می‌رساند تا به هر شکلی که شده است رستا را پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادر آرش نیز که از به هم خوردن عروسی ناراحت نیست به شوهرش دستور می‌دهد که به مهمان‌ها اعلام کند که این عروسی به هم خورده است و هیچگاه نیز سر نخواهد گرفت.
آوا تماسی کوتاه از خواهرش دریافت می‌کند و بعد از آن ناچار می‌شود که به آرش بگوید که مهران قبل از ورود رستا به آرایشگاه جلوی او را گرفته است و مدتی با او صحبت کرده است.
به این صورت ما کمی هم با آن چه مهران در گذشته در مقابل آرش و خانواده اش کرده است آشنا می‌شویم. از اقدام به خودسوزی در شب خواستگاری آرش از رستا تا ادعایش مبنی بر این که رستا عاشق اوست.
سریال دل در این قسمت هم مثل قسمت گذشته چنگی به دل نمی‌زند و خسته کننده و کند پیش می‌رود. از ابتدا تا انتهای این قسمت را می‌توان در یک جمله خلاصه کرد که "رستا کجاست؟ ". هر یک از شخصیت‌های داستان نیز در مقابل این گزاره عجیب‌ترین واکنش را نشان می‌دهد. گویی هر یک از شخصیت‌ها از این که رستا واقعا کجاست با خبر است و در مقابل دوربین، خودش را کنترل می‌کند تا قصه را لو ندهد.
در چهره و اکت‌های پدر و مادر ناتنی رستا خبری از نگرانی واقعی برای دخترشان نیست. آن‌ها با طمانینه‌ای مثال زدنی نگران فرزندشان می‌شوند و بدون این که دست و پایشان را گم کنند با تسلط بر خودشان به دنبال او می‌گردند. پدر و مادر آرش هم از آن جایی که قرار است در این سریال آدم‌های بدی باشند بیشتر قاب‌هایی با اخم و انزجار از آن‌ها می‌بینیم!
از قسمت اول این سریال انتخاب حامد بهداد و ساره بیات به عنوان دختر و پسری که ازدواجشان قرار است موضوع اصلی سریال باشد عجیب و غیر منطقی به نظر می‌رسد.   دو بازیگری که، جدای از کیفیت بد بازی ساره بیات و بیانی چنان بد که در قاب دوربین و با بوم صدا برداری هم برخی دیالوگ هایش را نامفهوم ادا می‌کند، از نظر سنی هم مناسب نقش هایشان نیستند. دو بازیگری که هر دو در پنجمین دهه از زندگی شان به سر می‌برند و برای این که سنشان کم‌تر به چشم بیاید نه خودشان و نه گریمشان و نه کنششان تلاشی نمی‌کنند.
قسمت سوم دل با انبوهی از کامنت‌های منفی مواجه شده است و بعد از سه قسمت فرصت چندانی هم برای جبران و جلب اعتماد و توجه مخاطبانش ندارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال دل شبکه نمایش خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟

جام جم آنلاین؛ گوردخمه‌های ایران، از ارزشمندترین مکان‌های باستانی و بناهای صخره‌ای کشور است. بسیاری از این گوردخمه ها را می توان در استان کرمانشاه پیدا کرد. کرمانشاه یکی از تاریخی ترین مناطق کشور است که چند مورد از معتبر ترین سایت های باستانی دنیا همچون محوطه تاریخی بیستون را در دل خود جای داده است. یکی دیگر از این سایت های معتبر باستانی، گوردخمه اسحاق وند یا سکاوند است.

گوردخمه ها از قدیمی ترین انواع معماری صخره ای در ایران است که در دل کوه ها و صخره های مرتفع تراشیده می شدند. این بناهای صخره ای در حقیقت مقبره هایی هستند که متوفیان (افراد دارای اهمیت) را در آن ها به خاک می سپردند. نحوه خاکسپاری این متوفیان در ایران باستان به طرزی متفاوت بود. ایرانیان خاک را مقدس می دانستند، بنابراین، از دفن کردن اجساد درون آن خودداری کرده و آن ها در محفظه های صخره ای مخصوصی که تراشیده بودند، قرار می‌دادند.

از ایران باستان گوردخمه های بسیاری باقی مانده است که باستان‌شناسان در مورد قدمت آن ها اتفاق نظر ندارند. بسیاری از گوردخمه های کشور مادی هستند، بسیاری هخامنشی اند و برخی نیز به دوره های بعدی مربوط اند. در واقع گوردخمه های ایران را می توان به گوردخمه های مادی، گوردخمه های هخامنشی و گوردخمه های پس از هخامنشیان تقسیم کرد.

اسحاق وند، بنایی مادی یا هخامنشی

گوردخمه های اسحاق وند در حقیقت سه گوردخمه تاریخی هستند که ابعاد متفاوتی دارند. این گوردخمه ها در استان کرمانشاه، در حدود ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان هرسین و در دل صخره های مرتفعی مشرف به روستای «ده‌نو» واقع شده اند. این گوردخمه ها به سکاوند نیز شهرت دارند و مردم محلی این منطقه به آن ها «فرهاد تاش» می گویند. به دلیل وجود روستایی به نام اسحاق وند در حوالی این گوردخمه ها، نام آن ها را اسحاق وند گذاشته اند.

پیرامون قدمت این گوردخمه‌ها، اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد. بسیاری از باستان شناسان خارجی و داخلی، قدمت گوردخمه اسحاق وند را به دوره مادها نسبت می دهند. ولی برخی نیز همچون هرتسفلد، آن ها را مربوط به دوره هخامنشیان می دانند. طبق نظر ارنست امیل هرتسفلد باستان شناس آلمانی تبار، گوردخمه میانی، مقبره گئومات مغ است. داریوش اول در کتیبه بیستون خودش، داستان سرکوبی گئومات مغ یا همان بردیای دروغین را به تفصیل تعریف کرده است. عده کمی نیز این مقابر صخره ای را مربوط به دوره سلوکیان می دانند. به هرحال طبق نظر بسیاری از باستان شناسان، احتمال اینکه این گوردخمه ها مادی باشند بیشتر از هخامنشی بودن آن هاست.

مجموعه اسحاق وند یا سکاوند، متشکل از سه گوردخمه است که هر کدام ابعاد متفاوتی دارند. گوردخمه سمت راستی نسبت به دو گوردخمه دیگر، در ارتفاع بالاتری قرار گرفته است و حدود ۲.۱۰ متر عرض دارد. عرض دریچه گوردخمه میانی ۱.۶۳ متر است و عمق آن نیز ۱.۷۵ متر می باشد. گوردخمه سمت چپ نیز ۸۵ سانتی متر عمق دارد و عرض آن ۲.۱۰ متر است.

در اطراف تمام این گوردخمه ها تزئینات ساده ای تراشیده شده اند. علاوه بر قاب بندی های ساده ای که دور تا دور این سه گوردخمه ایجاد شده اند، در قسمت بالای گوردخمه میانی، تصویر تمام قد مردی با ارتفاع ۱.۸۷ متر به صورت نیم‌رخ و به زیبایی هر چه تمام تراشیده شده است. این فرد که هویتش مشخص نیست، لباسی بلند و چین‌دار به تن کرده است و دست های خود را به حالت دعا و نیاش پروردگار به سمت آسمان و جلوی صورتش بلند کرده است. همچنین در مقابل این فرد، یک آتش دان با ارتفاع حدود ۹۴ سانتی متر و یک مشعل سوزان با ارتفاع ۸۳ سانتی متر قرار گرفته است. پشت سر این مشعل و آتش دان، فردی با قامت حدود ۸۰ سانتی متر حجاری شده است که به نظر می رسد در حالی که دستهایش رو به سمت آسمان است، از پشت سرش چیزی را بر دست دارد.

شهرستان هرسین در ۴۴ کیلومتری جنوب شرق کرمانشاه قرار دارد.

دیگر خبرها

  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»/ اشکال این اتاق درمان کجاست؟
  • مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • عکس | واکنش بازیگر نقش روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • عکس| واکنش بازیگر روناک به قسمت آخر سریال نون خ